Monday, August 12, 2013

Mood Raya

Eid Mubarak utk semua yang sudi singah di sini
Aktiviti wajib setiap thn , bila musim raya. Mengalih perabot.
Ni la hasilnya....
New look for the living room.


Thursday, January 03, 2013

Hobi Baru......

Happy 2013 Everyone
Bersempena dgn tahun baru , mestii ada azam baru , minat baru  dan banyak lagi yang semuanya mesti baru. Tuan punya blog sekarang ni  pun  dah ada minat baru  ......

My first collection in 2013...the pretty wings

Saturday, December 08, 2012

Ole ole dari Istanbul

Happy Saturday  Everyone.
Biasanya org klw pergi turki mesti bawa balik carpet or lampu but as for me this is what i got. Tak payah nak takut bag over weight sbb ringan sj........he he...tu alasan ja. Sebenarnya nak beli carpet tak mampu, yg size sejadah ja price dah 100 us dollar.

Potholder with cc design. 

Cushion cover with cc motif